Gem de coarne – rețeta de pastă din coarne5 (1)
Gem de coarne – rețeta de pastă din coarne. Cum se scot sâmburii din coarne? Cum se pasează coarnele pentru pastă sau gem? Cât zahăr
Gem de coarne – rețeta de pastă din coarne. Cum se scot sâmburii din coarne? Cum se pasează coarnele pentru pastă sau gem? Cât zahăr
Csipetke galuste din faina unguresti este o delicioasa specialitate ungureasca, care se regaseste adesea in mancarurile traditionale ale acestei tari…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16' style='margin:Mucenici de post umpluți cu nucă, gem de caise și stafide – pufoși și însiropați. Cum se fac mucenicii moldovenești din aluat dospit (de post)
Sos alb de post – rețeta de sos „Bechamel” vegan – fin și cremos. Cum se face sos Bechamel (besciamella) de post? Sos alb fiert
Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure, migdale, fistic sau nucă. Pâinișoare cu alune sau mini pricomigdale cu
Chifteluțe grecești de pui cu brânză feta și măsline – chiftele aperitiv fără prăjeală la air fryer, descoperiți o experiență culinară autentică grecească.
<div class='publicitate-epoftaCornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele Victorita. Cornulețe fragede cu gem de caise și nucă măcinată. Cum
Icre de fasole cu ceapă și ulei de dovleac sau de floarea soarelui – rețeta de post. Icre false sau cremă de fasole boabe fiartă
Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 2 pliculete drojdie uscata 250 gr zahar 500 ml lapte 200 gr unt topit 5 galbenusuri 1 lingurita rasa
Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele Victorita. Cum se face prăjitura fragedă cu nucă și gem? Cum