Piure de legume5 (1)
Acest piure de legume pentru bebeluși este o modalitate delicioasă de a servi legume verzi micuțului tău. Broccoli, spanac și mazăre sunt ame…
<div class='publicitate-epoftaAcest piure de legume pentru bebeluși este o modalitate delicioasă de a servi legume verzi micuțului tău. Broccoli, spanac și mazăre sunt ame…
<div class='publicitate-epoftaIngrediente: 1 kg carne de miel 20 fire ceapa verde 20 fire usturoi verde 2 linguri bulion 1 lingura faina 2 linguri otet 100 ml
Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri pentru torturi sau prăjituri. Cum se face swiss meringue sau bezea elvețiană
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina 150 ml de ulei 100 ml bors 25 gr drojdie 1 lingurita sare 25 gr zahar vanilie coaja rasa
Chisătură ardelenească – rețeta de pastă de slănină afumată cu ceapă și verdeață. Cum se face pasta din clisă sau slană tocată, amestecată cu ceapă
Cu bucurie vă prezint o rețetă deosebită și plină de savoare: roșii umplute cu brânză. Această delicatesă culinară vă va învălui papilele gustative…
<div class='publicitate-epoftaVine momentul să povestim despre aceste delicioase prăjituri Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant (rețeta originală), o ade…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Fursecuri cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate): o delicioasă simfonie a gusturilor și aromelor.
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16' style='margin: 8pxFriptură de vițel la cuptor sau la oală sub presiune – carne rumenă și fragedă, o incursiune în arta culinară a gătitului unei fripturi excepționale
Chec pufos facut cu apa minerala este o delicatesă ușor de preparat, perfectă pentru momentele în care îți dorești să savurezi un desert dulce…
<div