Harira reteta de supa marocana de miel cu naut si linte5 (2)
Harira reteta de supa marocana de miel cu naut si linte, este un preparat autentic a celebrei supe marocane cu carne de miel, naut și
Harira reteta de supa marocana de miel cu naut si linte, este un preparat autentic a celebrei supe marocane cu carne de miel, naut și
Cozonac cu lapte condensat, nucă și rahat, rețeta de cozonaci foarte pufoși delicioasă, cu o umplutură generoasă și cremoasă, o adevărată…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Curry de rață cu lapte de cocos, galbiori și sparanghel – o incursiune în bucătăria asiatică cu arome complexe și texturi bogate…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Rulada din fleica de porc la cuptor sau slow cooker este o rețetă de friptură ce rezultă într-o carne extrem de fragedă și gustoasă.
<divExplorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Chiftele italienești cu mozzarella, pesto și sos de roșii – la cuptor. Rețeta de chiftele marinate umplute cu brânză. Chifteluțe de pui la cuptor…
<divTort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale. Tort din foi de bezea albă cu doua creme acrișoare cu unt. Cum se
Ingrediente: cap si oase de miel 250 gr zarzavat de ciorba (patrunjel, morcov, telina) tarhon leustean 1 ceapa 500 ml bors 1 lingura orez 100
Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor. Budincă Yorkshire coaptă în tavă mare și garnisită cu felii de șuncă presată, Emmentaler
Cartofi rumeniți cu morcovi caramelizați și usturoi copt – la cuptor. Garnitură sau fel de post cu cartofi, morcovi și usturoi cu cimbru, chimen și